Supreme: Co Tento Výraz Skutečně Znamená? Anglicko-Český Slovník

Supreme: Co Tento Výraz Skutečně Znamená? Anglicko-Český Slovník

Have you ever come across the term „Supreme“ and wondered what it truly means? In this article, we will explore the meaning of this intriguing word in the English-Czech dictionary. Join us as we unravel the mystery behind „Supreme“ and delve into its significance in both languages. Get ready to expand your linguistic horizons and discover the true essence of this enigmatic term.
<img class=“kimage_class“ src=“https://eurotran.cz/wp-content/uploads/2024/05/gfd7a8db83026e89edd3017aaeafe456ab3ac4fda985cd980a0495298765c036bea617cbe2c4ebc3d7a1738055f235b080bd44ad925cee2bed97ed844451d2006_640.jpg“ alt=“Co je to vůbec „Supreme“?“>

Co je to vůbec „Supreme“?

Supreme je výraz používaný ve světě módy a streetwearu, který získal obrovskou popularitu díky stejnojmenné značce založené v New Yorku v roce 1994. Tato značka se stala ikonou subkultury a její logo se stalo symbolem luxusu a prestiže.

Ve svém základním významu znamená „nejvyšší“ nebo „nejsvrchnější“, což odráží image značky, která se snaží o exkluzivitu a jedinečnost. Supreme je známé svými limitovanými edicemi, spolupracemi s umělci a firmami a také provokativním marketingem.

Pro milovníky módy a streetwearu je Supreme synonymem pro styl, kvalitu a vysokou hodnotu. Je to více než jen značka oblečení, je to kulturní fenomén, který trvá už téměř tři dekády.

Jak správně používat anglicko-český slovník?

Chcete opravdu porozumět všem nuancím významu slov v anglicko-českém slovníku? Není to jen o hledání jednoznačného překladu, ale o porozumění kontextu a správné interpretaci výrazu. Jak tedy správně používat anglicko-český slovník? Zde je několik tipů, které vám pomohou navigovat tímto cenným nástrojem efektivně:

  • Kontext je klíčový: Nezaměňujte slova s podobným významem, ale zkuste porozumět kontextu, ve kterém je daný výraz použit.
  • Hledejte synonyma: Pokud si nejste jisti s významem slova, zkuste najít jeho synonyma v anglicko-českém slovníku pro lepší porozumění.
  • Trénujte nastavení hledaného výrazu: Naučte se efektivně zadávat hledané slovo do slovníku a zkuste různé možnosti, jak najít přesný význam.

Anglický Výraz Český Překlad
Supreme Nejvyšší

Jak rozšířit svůj slovník s <a href=pomocí anglicko-českého slovníku?“>

Jak rozšířit svůj slovník s pomocí anglicko-českého slovníku?

Už jste někdy narazili na slovo „supreme“ a nebyli jste si úplně jistí, co přesně znamená? Anglicko-český slovník vám může být v tuto chvíli neocenitelným pomocníkem. Pomocí tohoto slovníku můžete rychle zjistit, že „supreme“ v překladu znamená „nejvyšší“ nebo „nejlepší“.

Díky použití anglicko-českého slovníku si můžete rozšířit své slovní zásoby o mnoho nových slov a frází. Navíc se můžete dozvědět různé významy jednoho slova nebo jak ho použít v různých kontextech. Například, „supreme“ může být použito jako přídavné jméno, podstatné jméno nebo dokonce sloveso.

Pokud chcete efektivně rozšířit svůj slovník a zlepšit svou znalost anglického jazyka, není nic jednoduššího, než si pořídit anglicko-český slovník. Stačí si vybrat kvalitní slovník, který bude obsahovat nejenom překlady slov, ale i jejich výslovnost a další užitečné informace. Díky tomu budete schopni rychle a snadno najít správné významy slov a zdokonalit svou angličtinu.

Jak porozumět významu slova

Jak porozumět významu slova „Supreme“ v rozmanitých kontextech?

Ve světě módy a streetwearu se slovo „Supreme“ stalo ikonickým symbolem. Jedná se o oblíbenou značku oblečení a doplňků, která se stala symbolem vysoké kvality a exkluzivity. „Supreme“ v tomto kontextu znamená nejvyšší, nejlepší a nejlépe hodnocený.

V politickém kontextu může slovo „Supreme“ označovat nejvyšší soud nebo soudní moc, jako je například Supreme Court v USA. Tento termín znamená nejvyšší soudní autoritu s pravomocí rozhodovat o zásadních otázkách a sporů.

Ve skateboardingu se „Supreme“ stalo ikonickou značkou a streetwearovým fenoménem. „Supreme“ zde znamená stálici, absolutní špičku a nejvyšší módní trendy ve skateboardové subkultuře.

Proč je důležité zařadit anglicko-český slovník do svého jazykového arzenálu?

Anglicko-český slovník je nepostradatelným nástrojem pro každého, kdo se snaží porozumět a komunikovat v anglickém jazyce. Umožňuje rychle a snadno najít překlad neznámých slov či frází, čímž vám usnadní učení a rozvoj vašich jazykových dovedností.

Pomocí anglicko-českého slovníku můžete rozšířit své slovní zásoby a lépe porozumět anglickému jazyku ve všech jeho podobách – od psaného textu až po běžnou konverzaci. Získáte tak neocenitelný nástroj, který vám otevře dveře do světa angličtiny.

Ať už se učíte angličtinu, pracujete s anglickými texty či komunikujete s rodilými mluvčími, anglicko-český slovník vám pomůže překonat jazykové bariéry a dosáhnout úspěchu ve vašich jazykových dovednostech.

Jak vybrat ten nejlepší anglicko-český slovník pro vaše potřeby?

Pro výběr toho nejlepšího anglicko-českého slovníku je důležité zvážit několik faktorů, které budou vyhovovat vašim konkrétním potřebám. Zde je několik tipů, jak najít ten správný slovník pro vás:

  • Zkontrolujte velikost slovníku – určete, zda potřebujete slovník vhodný pro běžné použití nebo profesionální účely.
  • Prověřte dostupné funkce – zkontrolujte, zda vybraný slovník nabízí výslovnost, synonyma, fráze nebo gramatiku.
  • Podívejte se na recenze – přečtěte si recenze uživatelů nebo odborníků, kteří mohou poskytnout užitečné informace o kvalitě a přesnosti slovníku.

Závěrem

In conclusion, the term „supreme“ holds a significant place in both English and Czech languages, embodying ideas of utmost quality, authority, and importance. Understanding the nuances of this word can greatly enrich our communication and deepen our appreciation for linguistic diversity. Whether used in legal contexts or casual conversation, „supreme“ signifies the highest level of excellence and superiority. Let us continue to explore the rich tapestry of language and seek to incorporate this powerful term into our everyday conversations. By embracing the true meaning of „supreme,“ we can elevate our language skills and connect more deeply with those around us.

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *