Co Znamená ‚pelt‘? Překlad a Význam v Anglicko-Českém Slovníku

Co Znamená ‚pelt‘? Překlad a Význam v Anglicko-Českém Slovníku

Víte, co znamená slovo „pelt“ v anglicko-českém slovníku? Pokud tuto informaci neznáte, pak jste na správném místě. Tento článek vám přinese překlad a význam tohoto slova, který vás určitě zaujme. Připravte se naučit něco nového!
<img class=“kimage_class“ src=“https://eurotran.cz/wp-content/uploads/2024/05/gb21c25c4ad7cb20531ce94c95c3671e8c2e72e9b697ca71143ebf9e7875ed6ee8ee93ab5ee2f5086662cab4792281888_640.jpg“ alt=“Co je to „pelt“ a jak se překládá do češtiny?“>

Co je to „pelt“ a jak se překládá do češtiny?

Výraz „pelt“ má několik významů v anglickém jazyce. Jedná se o sloveso, podstatné jméno i přídavné jméno, a jeho překlad do češtiny se může lišit v závislosti na kontextu. Zde jsou některé z možných významů a jejich překladů:

  • Pelt jako sloveso: znamená vrhnout se nebo narážet sípem, hromadně narážet nebo se na někoho hnát.
  • Pelt jako podstatné jméno: označuje velkou kůži nebo srst zvířete, obzvláště včely, ať už ještě neupravená nebo už zpracovaná.
  • Pelt jako přídavné jméno: může znamenat hlučný nebo rušivý hlas, hluk nebo hluk.

Je důležité brát v úvahu celý kontext, ve kterém je slovo „pelt“ použito, abyste správně porozuměli jeho překladu do češtiny a významu. Pokud si nejste jisti, je vždy užitečné použít slovník nebo se obrátit na rodilé mluvčí.

Význam slova

Význam slova „pelt“ v anglicko-českém slovníku

V anglicko-českém slovníku má slovo „pelt“ několik významů a překladů, které mohou být užitečné v každodenním používání angličtiny. Zde je několik z nich:

  • Pelt (substantiv): V češtině se tento výraz překládá jako „kožešina“ nebo „kůže“, která je odstraněna z těla zvířete.
  • Pelt (verb): Jako sloveso znamená „házet něco na někoho nebo něco“ nebo „tvrdě udeřit“.

V různých kontextech se může význam slova „pelt“ lišit, a proto je důležité porozumět jeho významu v dané situaci. Své znalosti slovníku můžete snadno rozšířit pomocí anglicko-českého slovníku a zdokonalit svou schopnost porozumět anglickému jazyku.

Jak správně používat slovo

Jak správně používat slovo „pelt“ v kontextu

V anglickém jazyce se slovo „pelt“ používá jako sloveso i podstatné jméno a má několik významů v různých kontextech. Podívejme se na několik způsobů, jak správně používat toto slovo:

  • Sloveso „pelt“: V tomto případě znamená „zaházet, škrtit nebo bombardovat něčím, jako jsou například kameny nebo střely“. Pelt může být použit ve spojení jako „pelted with stones“ nebo „pelted with rain“.
  • Podstatné jméno „pelt“: Jako podstatné jméno se „pelt“ obvykle používá ke znázornění kůže zvířete, zejména srsti nebo kůže lišky nebo nutrie.

Pamatujte, že v překladu do češtiny je důležité zohlednit kontext, ve kterém je slovo „pelt“ použito, abyste přesně vyjádřili jeho význam.

Závěrečné poznámky

Ve světě anglického jazyka má slovo „pelt“ mnoho významů a variací, které mohou být zmatky. Díky naší analýze v anglicko-českém slovníku víte nyní, jak správně přeložit a chápat toto slovo. Doufáme, že vám tento článek poskytl užitečné informace a podnětl k hlubšímu zkoumání anglického jazyka. Snažte se stále rozšiřovat svou slovní zásobu a pochopení jazyka, abyste mohli efektivně komunikovat a lépe porozumět světu kolem sebe. Buďte odvážní a nebojte se hledat odpovědi na vaše jazykové otázky.

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *