Co Znamená ‚Women‘? Vysvětlení v Anglicko-Českém Slovníku

Co Znamená ‚Women‘? Vysvětlení v Anglicko-Českém Slovníku

Vítejte v našem článku, který se zaměřuje⁤ na význam slova „Women“ a jeho vysvětlení ‌v‍ anglicko-českém slovníku. Připravte se ⁤na fascinující⁣ pohled do tohoto⁣ důležitého⁣ slova a​ jeho obsahové nahrávky v ‌různých kontextech.⁢ Buďte připraveni na⁤ objevení nových znalostí a‌ rozšíření své slovní zásoby!
Co Znamená‍ 'Women' v Anglicko-Českém Slovníku?

Co ​Znamená‌ ‚Women’​ v Anglicko-Českém Slovníku?

Ve slovníku ‍je slovo⁣ ‚women‘ ⁣ označeno jako podstatné jméno, ⁤které označuje ženské ⁢osoby nebo⁣ skupinu žen. Toto slovo je základním pojmem ‌pro⁢ popis ženského pohlaví a je často používáno v ⁣různých kontextech.

V ⁣anglicko-českém ⁢slovníku se slovo ‚women‘ překládá do češtiny jako ⁢ ‚ženy‘. ⁤Tímto se nám otevírá⁤ celý svět⁢ významů‍ a slovních spojení, ve ​kterých se toto slovo může⁤ vyskytovat.

‚Women‘ v‌ češtině ‚Women‘ v ⁤angličtině
Ženy Women
Ženské osoby Female individuals
Skupina žen Group of ⁣women

Podrobné Vysvětlení Významu 'Women'

Podrobné Vysvětlení Významu ‚Women‘

Ve⁤ slovníku se slovo⁣ ‚Women‘ přeloží do češtiny ⁢jako⁤ ‚ženy‘.‌ Tato⁢ termín ‌se‍ používá k⁣ označení skupiny lidí ženského pohlaví a je součástí každodenního slovníku.⁤ Zde⁤ jsou ⁢některé⁢ možné významy tohoto⁣ výrazu:

  • Ženy v obecném smyslu: ‚Women‘ se používá k označení žen v ⁢obecném slova smyslu, bez ohledu na⁣ věk, rasy‌ nebo sociálního postavení.
  • Ženy jako společenská​ skupina: Někdy se ⁢slovo ‚Women‘ používá k označení skupiny žen, které mají společné zájmy, potřeby ⁣nebo problémy.‍ Například⁢ feministické‌ hnutí se často zaměřuje na práva a ​rovnost žen.
  • Ženy v umění a literatuře:⁤ Výtvarné umění a literatura často zobrazují ženy jako hlavní postavy nebo objekty inspirace. Tímto způsobem se slovo ‚Women‘ může také vztahovat k uměleckému ztvárnění ženského pohlaví.

Související Slova ⁤a Výrazy k⁣ 'Women'

Související Slova a Výrazy k ‚Women‘

V anglicko-českém slovníku⁣ je slovo „women“ přeloženo do ‌češtiny jako​ „ženy“. Toto slovo označuje skupinu ženského pohlaví a ⁢je v množném⁢ čísle.

Existuje mnoho souvisejících‍ slov a ‍výrazů spojených s tématem ⁣“women“. Některé z nich ⁣zahrnují:

  • gender equality – rovnost pohlaví
  • women’s ‌rights – práva žen
  • feminism – feminismus

Slovo Význam
empowerment posilování
inclusion začlenění
diversity různorodost

Doporučení ⁢pro Správné Použití 'Women'

Doporučení ‍pro‍ Správné Použití ‚Women‘

V⁣ anglicko-českém slovníku slovo „women“ znamená ženy. Je to plurál slova „woman“, což⁢ znamená žena. V angličtině se⁢ používá pro ⁤označení skupiny nebo ⁢kolektivu žen.

Pokud‌ hledáte ‌překlad slova‍ „women“ do češtiny,‌ slovo je „ženy“. Může být užíváno⁣ jako jmenné ⁤podstatné jméno ‍nebo ⁣jako sloveso,‍ v⁣ závislosti⁢ na kontextu věty. Pomocí‌ anglicko-českého ‌slovníku můžete ⁤snadno porozumět významu a správnému použití slova „women“.

Jasné Vysvětlení ⁤Gramatických Struktur s 'Women'

Jasné Vysvětlení ​Gramatických ⁤Struktur s⁤ ‚Women‘

V‌ anglickém ‌jazyce se slovo „women“ používá ⁤jako⁤ plurál slova „woman“⁤ (žena). Toto slovo se často‍ vyskytuje‍ v různých kontextech,​ a proto je důležité porozumět jeho gramatické struktuře.

Slovo „women“ je‍ někdy zaměňováno⁤ s⁤ podobnými ‌slovy, jako je například „womyn“ nebo „woemen.“ Je ‍důležité si⁤ uvědomit, že tyto‍ varianty nemají stejný⁤ význam​ jako slovo „women“‍ a⁢ mohou být používány ‍v jiných ⁣kontextech.

Pro lepší‍ pochopení významu slova „women“ je užitečné se⁢ odkázat na anglicko-český⁣ slovník. Zde naleznete‍ detailní vysvětlení gramatických​ struktur a použití⁤ slova „women“ ​v různých větách⁤ a kontextech.

Závěrečné⁤ myšlenky

Na závěr lze tedy konstatovat, ​že slovo „women“ představuje ⁤důležitý ‌koncept, který zahrnuje​ mnoho různých‌ aspektů⁣ a hodnot. Je⁤ důležité si uvědomit, že každá žena je jedinečná a‌ má právo být respektována⁤ a uznávána. ​Tento slovník ⁢je ⁤jen malým krokem k ‌lepšímu ‍porozumění slovům a výrazům, které ‍používáme v každodenním ‍životě. Doufejme, že se ‍jeho použití​ bude stále šířit​ a přispívat k tomu, aby byly ženy vnímány jako rovnocenní ⁢partneři ve společnosti.​ Buďme tedy opatrní, jak užíváme ​toto slovo, a⁢ vytvářejme prostředí, kde⁤ jsou‌ ženy ​ctěny a podporovány ve svých​ úspěších.

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *