Co Znamená ‚absolved’? Překlad a Význam v Anglicko-Českém Slovníku

Co Znamená ‚absolved’? Překlad a Význam v Anglicko-Českém Slovníku

Víte, co to znamená, když někdo je „absolved“? Pokud nebojte, v tomto článku vám vysvětlíme význam tohoto slova a podáme vám přesný překlad do angličtiny. Připravte se na zajímavé objevy v anglicko-českém slovníku!

Co znamená slovo „absolved“ v anglicko-českém slovníku?

V anglicko-českém slovníku je slovo „absolved“ přeloženo jako „omluven“. Toto slovo může mít několik významů a použití v různých situacích. Zde jsou některé z možných významů tohoto slova:

  • Ospravedlnit: Když někdo je absolvován, je odpuštěn za nějaký trestný čin nebo přestupek.
  • Vyřešit: Někdy slovo „absolved“ může znamenat, že něco bylo vyřešeno nebo dokončeno.

Mějte na paměti, že význam slova „absolved“ se může lišit v závislosti na kontextu, ve kterém je používáno. Je vždy dobré se podívat do slovníku, aby bylo zajištěno správné a přesné porozumění tomuto slovu.

Odkazy na důvěryhodné zdroje pro studium významu slova

Odkazy na důvěryhodné zdroje pro studium významu slova „absolved“ v češtině

Při studiu významu slova „absolved“ v češtině je důležité mít na paměti jeho různé významy a kontext. Pro ty, kteří hledají důvěryhodné zdroje pro studium tohoto slova, doporučujeme následující:

  • Anglicko-český slovník: Pro přesný překlad a význam slova „absolved“ v češtině je dobré použít specializovaný slovník.
  • Online slovníky: Existuje mnoho online zdrojů, jako například Lingea nebo Seznam Slovník, které nabízejí překlady a významy slova „absolved“ v češtině.
  • Akademické články: Pro hlubší porozumění kontextu a užití slova „absolved“ v různých oblastech češtiny se doporučuje studium akademických článků a knih.

Rozbor kontextů, ve kterých se může vyskytovat slovo „absolved“ ve větách

V anglicko-českém slovníku můžeme najít slovo „absolved“, které má v češtině několik možných překladů a významů. Toto slovo se může vyskytovat v různých kontextech a situacích, ve kterých se vztahuje k uvolnění nebo prominutí určitých povinností nebo břemí. Zde jsou některé příklady vět, ve kterých se může slovo „absolved“ objevit:

  • V křesťanské tradici se často hovoří o tom, že hříšníci mohou být **absolvo**vání svých hříchů skrze víru.
  • Po dlouhém soudu byl obžalovaný nakonec **absolvo**ván a propuštěn na svobodu.
  • Při posledním rozhovoru se svým terapeutem se cítila uvolněně a konečně se **absolvo**vala pocitu viny.

Nedílná součást slovní zásoby: jak zapamatovat si význam slova „absolved“ navždy?

Děláte si čas od času domácí úkoly ze školy nebo studujete angličtinu? Pak jistě víte, že rozšiřování slovní zásoby je nezbytné pro úspěšné porozumění cizímu jazyku. Jedním z důležitých slovíček, které by se mělo stát nedílnou součástí vaší slovní zásoby, je slovo „absolved“.

Podívejme se na několik způsobů, jak si zapamatovat význam tohoto slova navždy:

  • Vyhledejte význam slova v anglicko-českém slovníku a překladech.
  • Procvičujte slovo v různých kontextech a větách.
  • Vytvořte si asociace nebo obrázky, které vám pomohou zapamatovat si význam slova.

Závěrečné myšlenky

V závěru lze konstatovat, že slovo „absolved“ v anglicko-českém slovníku znamená osvobození od viny nebo povinnosti. Je důležité si uvědomit, že tento termín může mít různé významy v různých kontextech. Snažte se porozumět celému souvislosti, ve které je slovo použito, abyste mohli plně pochopit jeho význam. Pokud můžete, zkuste se do situace vžít a zvažte, jak byste se cítili, kdybyste byli osvobozeni od něčeho, co vás tížilo. Možná se budete cítit lehce a volně, jako by byla vaše duše „absolvovala“ od obtížné tíhy. Tato reflexe může posloužit jako inspirace k hledání míru a osvobození v našem každodenním životě.

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *